adatkezelési tájékoztató

Adatkezelő: Goldián Kft., 7300 Komló, Pécsi út 2., e-mail: goldian(kukac)goldian.hu, telefon: 06-72-482-806

A Goldián Kft által üzemeltetett weboldal címe.: https://goldian.hu

 

Az oldal célja a tájékoztatás, a vállalkozás által üzemeltetett ékszerüzletek online megjelenítése, valamint az egyedi karikagyűrűk tervezéséhez használható program elérhetővé tétele. Vállalkozásunk online kereskedelmet nem folytat a weboldalon, a tervezőprogram (konfigurátor) használata során megjelenő ár tájékoztató jellegű, a megtervezett gyűrűk megrendelésére kizárólag személyes megjelenéssel és méretvételt követően van lehetőség, amely az irányárat módosíthatja, így a programban feltüntetett ár nem minősül közvetlen ajánlattételnek.

Üzenetküldéshez kapcsolódó adatkezelés:

Amikor üzenetet küld nekünk, sem a név, sem az e-mail cím esetében nem szükséges, hogy személyes adatot tartalmazzon. Amennyiben szükségesnek érzi, vagy direkt visszahívást kér, a rubrikák lehetőséget adnak a telefonszám kitöltésére, azonban ez nem feltétele az üzenet elküldésének. Így tehát Ön teljesen szabadon dönthet arról, milyen tényleges adattartalmat oszt meg velünk.

Mindazonáltal a  kitöltött adatlapján szereplő adatokat kizárólag a kérdés megválaszolásához használjuk fel, azt harmadik félnek nem adjuk ki.  A leírt adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása, az adatkezelés időtartama minden megkeresést követő január 31.

 

a sütikről