Nagy pillanatok

Eljegyzési gyűrűk

Ha kapcsolatotok beérett és meglepnéd egy lánykérős gyűrűvel, az első nehéz feladatod a méret lesz. Általában segíteni szokott egy saját gyűrű felpróbálása, vagy kölcsönvétele, amíg beszaladsz vele egy ékszerboltba. Mérnöki vénájúaknak segíthet, hogy a gyűrű belső kerülete adta méretezéssel dolgozunk. A legtöbb modell méretre igazítható, Kolléganőink segítenek a tájékozódásban.

karikagyűrűk

A következő mérföldkő, hogy karikagyűrűt válasszatok. Amikor a Párok hozzánk érkeznek, általában van egy képük arról, milyen stílus-szín-szélesség lesz a nekik megfelelő. Itt az oldalunkon helyet kapott egy karikagyűrű-tervező konfigurátor, amellyel játszva megtervezhetitek álomgyűrűiteket. Nos, mindez egy remek lehetőség, de vannak olyan esetek, amikor néhány napunk van csak a kész gyűrűk átadására, vagy feltétlen olyan modellt keresünk, amit a saját kezünkön szeretnénk látni a megrendelés előtt. Ezekre a helyzetekre is kínálunk megoldásokat.

ékszerek

A hétköznapokban természetesen ékszerbolt vagyunk. Több próbálkozás és a hosszú évek tapasztalata azt mutatta, hogy jobban szeretünk személyesen vásárolni olyan ékszereket, amelyek nem divatékszer kategóriájúak, tartós értékkel bírnak. Ezen arany-, vagy ezüst ékszerek üzleteinkben készleten megtalálhatóak, de webáruházat nem rendelünk hozzájuk. Előzetes tájékozódáshoz, vagy kedvcsinálónak mégis létrehoztunk egy galériát, melyhez jó nézelődést kívánunk!