Rólunk

Goldián – ha valami szépre vágysz…

A Goldián Kft. egy családi vállalkozás. A szóösszetétel a Gold /arany/ és a Fábián vezetéknév összekapcsolásából született. Maga a vállalkozás alig múlt tíz éves, de személyes elhivatottságunk ennél régebbre nyúlik vissza: bár az ország más-más szegletében, de már az iskolából hazamenet – amikor beugrottunk Anyukáinkhoz– egy-egy ékszerboltban töltöttük a délutánt… Nem is lehetett véletlen, hogy végül egy ékszerüzletben ismerkedtünk meg 2002-ben. 1995-ben és 2001-ben szereztünk ékszerbecsüs szakmai képesítést. 2003 óta dolgozunk együtt. Első üzletünk, „Goldián Ékszer” elnevezéssel 2009 októberében nyitotta meg kapuit Bólyban a Platán Üzletházban.
2012. októberében lehetőségünk nyílt TESCO Üzletsorokon üzletet nyitni, így sorban Komlón, Szigetváron, majd a bólyi üzlet átköltöztetésével Mohácson nyílt egy-egy „Goldián Ékszer”. 10 hónapnyi komoly előkészítéssel 2014. februárjában újabb testvér érkezett, Pécsett, a Makay úti TESCO-ban újabb „Goldián Ékszer” nyitotta meg kapuit. Jelenleg Komlón, Szigetváron és Pécsett találhatóak ékszerüzleteink a megyében. Arany-, ezüst-, és acél ékszerek, ajándéktárgyak mellett karóra-, falióra-, ébresztőóra árusításával is foglalkozunk. Megunt, tönkrement ékszereit kedvező feltételekkel cserélheti nálunk új ékszerre, vagy adhatja el üzleteinkben napi áron. Üzleteinkben ékszerjavítást, felújítást, egyedi-, vagy katalógusból választott ékszerek készítését, elemcserét, szíjcserét vállalunk. Bármely teljesíthetetlennek gondolt elképzelését megpróbáljuk megvalósítani, ehhez komoly szakmai múlttal rendelkező Ötvösökkel, Vésnökökkel, Foglalókkal működünk együtt.
Vásárlóink száma folyamatosan bővül, Kolléganőinkkel együtt reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

Fábián Róbert és Fábián-Todenberg Lilla